Karatay Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

FEVZİÇAKMAK MAH. 10721. SK. 24 DERSLİKLİ OKUL BLOK NO: 4 KARATAY / KONYA
Vizyon
Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri olmak.
Misyon
Biz Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tüm idareci, öğretmen ve personeliyle öğrencilerin birey olarak Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda, bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığa seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli gençler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :TAM GÜN NORMAL ÖĞRETİM
DOĞALGAZ KOMBİ KALORİFER
Ulaşım
44 40 102 43 94 72 numaralı OTOBÜSLERİ İLE Küçükkumköprü Ankara Yolu MİNÜBÜSLERİ ile
AYKENT AYAKKABICILAR SANAYİSİ İÇERİSİNDE
3 KM
Proje Çalışmaları
Mevlana Kalkınma Ajansı mali desteği ile yürütülen TR/52/20/MESLEK - 02/0005/03 referans numaralı " Ayakkabı Kalite Kontrol Elemanı Mesleki Eğitimi" projesi ile Ayakkabı Test Labaratuvar kurulumu devam etmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Dünyayı derinden etkeleyen pandemi nedeniyle hareketliliğini gerçekleştiremediğimiz Erasmus+ 2020 - 1 - TR01 - KA102 - 089729 numaralı projemiz için yeniden hazırlıklarımız tüm hızıyla başlamıştır.